29 mar 2015

Sok z Trawy Pszenicznej, melon, banan, jabłko

A na zdjęciu przemyciłam kawałek swoich sadzonek. Tutaj sałata dębolistna - doskonale sprawdzi się w letnich koktajlowych detoksach, czyli Zielonych Koktajlach! ;)


Składniki na jedną porcję





Wykonanie - blender + sokowirówka
Kubeczki z sokiem pszenicznym wkładamy do miseczki z ciepłą wodą na około 10 minut. W tym czasie obieramy i kroimy melona, jabłko oraz banana. Kawałki melona i banana umieszczamy w blenderze. Wyciskamy sok z jabłka, przelewamy go do blendera i blendujemy całość do uzyskania gładkiej konsystencji (dobrze jest nie przekraczać parunastu sekund). Rozmrożone kubeczki LiveWheatgrass przelewamy do szklanki i zalewamy owocowym smoothie.

Propozycja podania

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz