18 lut 2015

Sok z Trawy Pszenicznej, Sok z Czerwonego buraka, jabłko, marchew, seler naciowy, pomidor

Kolorowa kuchnia, to najzdrowsze, co może być dla naszego organizmu!


Składniki na jedną porcję

Wykonanie - sokowirówka
Sok z Trawy Pszenicznej oraz Sok z Czerwonego Buraka umieszczamy w miseczce z ciepłą wodą (nie gorącą) na około 10 min. W tym czasie kroimy wszystkie warzywa i owoce tak, by zmieściły się do otworu sokowirówki oraz wyciskamy sok z cytryny. W sokowirówce umieszczamy ogórka, marchew, pomidora, jabłko, seler naciowy. Do wyciśniętego soku dodajemy sok z cytryny. Zdejmujemy wieczka kubeczków z sokami LiveWheatgrass i przelewamy je do całości. Jeśli Sok z Buraka oraz Trawy Pszenicznej się do końca nie rozmroził, wystarczy delikatnie zamieszać.

Propozycja podania
Smacznego :)

2 komentarze: