Kolorowa kuchnia, to najzdrowsze, co może być dla naszego organizmu!
Składniki na jedną porcję
- 1/4 ogórka
- 1 marchew
- 1/2 pomidora
- 1 małe jabłko
- 1 laska selera naciowego
- 1 kubeczek Soku z Trawy Pszenicznej
- 1 kubeczek Soku z Czerwonego Buraka
- 2 łyżki świeżo wyciśniętego soku z cytryny
Wykonanie - sokowirówka
Sok
z Trawy Pszenicznej oraz Sok z Czerwonego Buraka umieszczamy w miseczce z
ciepłą wodą (nie gorącą) na około 10 min. W
tym czasie kroimy wszystkie warzywa i owoce tak, by zmieściły się do otworu
sokowirówki oraz wyciskamy sok z cytryny. W
sokowirówce umieszczamy ogórka, marchew, pomidora, jabłko, seler naciowy. Do
wyciśniętego soku dodajemy sok z cytryny. Zdejmujemy wieczka kubeczków z
sokami LiveWheatgrass i przelewamy je do całości. Jeśli Sok
z Buraka oraz Trawy Pszenicznej się do końca nie rozmroził, wystarczy
delikatnie zamieszać.
Propozycja podania
Smacznego :)
Nie tylko zdrowie - smak też jest znakomity!
OdpowiedzUsuńNie tylko zdrowie - smak też jest znakomity!
OdpowiedzUsuń