Piękny zielony kolor Was zachwyci! A smak..? Ciekawa jestem Waszych odczuć - ja miałam nieodparte wrażenie, że czuję orzechy... :)
Składniki na jedną porcję
- 2 kubeczki Soku z Trawy Pszenicznej
- 1/2 mango
- 1 laska selera naciowego
- 1/2 szklanki szpinaku
- 1/2 jabłka
- 1/2 gruszki
Wykonanie - sokowirówka+blender
Kubeczki z Sokiem z Trawy Pszenicznej umieszczamy w miseczce z ciepłą wodą na około 10 minut.
W tym czasie przygotowujemy resztę składników: seler, jabłko i gruszka idą do sokowirówki, natomiast szpinak wraz z mango do blendera. Łączymy "przecier szpinakowo-mangowy" wraz ze świeżo wyciśniętym sokiem, przelewamy rozmrożony sok pszeniczny, mieszamy i pijemy od razu.
Propozycja podania
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz